X-RULER

Гаранция за обратно изкупуване от X-RULER

Ние не просто изкупуваме Вашия велосипед X-RULER, а Ви даваме следващия по големина за Вашето дете или друг нов модел, който си харесате, но това ще го правим постоянно, а не еднократно само, за да се сдобиете с нашата марка велосипеди X-RULER.

X-RULER

X-RULER ПРЕДСТАВЯ
РЕВОЛЮЦИОННАТА BUY-BACK УСЛУГА ОТ НАС ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА В ПОЛЗА НА СЕМЕЙНИЯ БЮДЖЕТ

Ние от X-RULER създадохме BUY-BACK услугата(обратно изкупуване), както за вашите деца, така и за облекчението на семейния бюджет.

В днешно време знаем колко е трудно не само да осигурите нов велосипед за своето подрастващо дете, но и да трябва да купувате следващия по големина размер, когато то го израсте.

Това към, което се стремим е да помогнем на вашите-НАШИТЕ деца да изживеят детството, което ние сме имали с първите си велосипеди и приятели, с които сме карали и забавлявали заедно.

За да постигнем това, ние искаме да помогнем и на родителите да не се притесняват, че след покупката на велосипед за своето дете ще изгубят голяма част от своите средства, които не могат да възстановят дори и от препродажба, за да вземат в бъдеще следващото по големина колело.

Ние, от X-RULER, искаме да направим това за нашите деца независимо от всички трудности, с които бихме се сблъскали, за да постигнем тази цел, а можем да ви гарантираме, че те са много!

Ползата за вас се състои в това, че ще направите щастливи вашите деца с всяко подновяване на техния велосипед с нов и също така ще запазите голяма част от стойността от покупката си на велосипед X-RULER. Защото ние гарантираме изкупуването на всяко колело от нашата марка.

Нашата ползата е не само в това, че вашето дете ще израсне заедно с нашите велосипеди, но и в това, че то, когато порасне, ще може да го замени и с колело за своето дете или вашето внуче.Това е целта на нашата BUY-BACK услуга - да имаме история с всяко българско семейство.

Нека да изградим заедно тази история. История, която да достигне и до нашите внуци. Инвестиция, в която има смисъл и полезност за всяко българско семейство.

Каква по-добра гаранция за качество можем да дадем от тази, че ние желаем отново да изкупим нашата марка велосипеди X-RULER!

Как функционира BUY BACK или обратно изкупуване и защо то е финансово изгодно

В X-RULER искаме да продължите да карате с нас. За да ви помогнем да останете в семейството, ние предлагаме гаранция за стойността на замяна на велосипеда, който купувате.

Ваучерът с търговската стойност на обратното изкупуване може да се използва срещу всеки нов велосипед X-RULER, който продаваме.

Стойността на обратното изкупуване се оценява от минимум 9м. до 24месеца.

от 9м. до 15м.

Използване на велосипеда се оценява на 50% минус 1% за всеки месец на собственост.

от 15м. до 18м.

Използване на велосипеда се оценява на 40% минус 1% за всеки месец на собственост.

от 18м. до 24м.

Използване на велосипеда се оценява на 30% минус 1% за всеки месец на собственост.

  0%

  Това е! -
  Гарантираме 50% от стойността, минус 1% за всеки месец на собственост.

  Смята се стойността по фактура или касова бележка в зависимост от стандартната или промоционалната цена на закупуване.​

  След покупката трябва да се регистрира серийния номер на велосипеда в нашия сайт, за да може да ви гарантираме безпроблемното обратно изкупуване от наша страна.

  Ето един пример:

  *Забележка: ваучерът за закупуване се генерира само на стандартно обявена цена, не важи за промоционално обявени цени.

  Този вид изчисления се прилага според цената, на която сте закупили първоначално вашият велосипед по фактура или касова бележка в цяла Европа.

  Какво купуваме

  Купуваме само с доказана покупка от фактура или касова бележка велосипеди единствено от първият собственик.
  Вашият велосипед трябва да бъде чист, работещ и в състояние, годно за продажба.
  Серийният номер на рамката трябва да е ясно видим и четим и да не е заличен или унищожен.

  Как да заменя моя велосипед за детски X-RULER?

  Ако стойността на вашия ваучер е 522.75лв., а пазарната стойност на детския велосипед, за който желаете да го замените, е по-малка от вашия ваучер 449лв. /522.75-449=73.75лв/, вие получавате новият велосипед за вашето дете без да доплащате за него и също така ви генерираме допълнителен ваучер за останалата сума от 73.75лв., която можете да използвате за друга покупка в сайта или да запазите този ваучер като част от доплащането за следващата замяна на велосипед за вашето дете.

  Какво не купуваме

  Гаранцията за обратно изкупуване не важи за препродадени или подарени велосипеди на трето лице.
  Не изкупуваме закупени велосипеди втора ръка от сайта или от друг собственик, различен от първоначалния или подарени, както и подарени във вид на награда или благотворителност от фирма X-RULER.

  Как се закупува

  Закупуването на следващия Ви велосипед от Българската марка X-RULER става с генерирането на Вашия ваучер в сайта.
  Покупката на следващия Ви велосипед X-RULER ще се генерира на обявената му пазарна стойност, без да се взема в предвид намалената цена в момента или промоционална такава.

  Изисквания при изкупуване

  Изискваме номера на документа Ви за самоличност.
  Регистрираме серийния номер на колелото.
  Изискваме да подпишете декларация, че велосипедът е Ваша собственост.

  Как работи
  Стъпка 1

  Кликнете на бутона за обратно изкупуване, отговорете на въпросите или/и ни опишете накратко модела и спецификациите на използвания велосипед X-RULER. До два работни дни ние ще ви дадем приблизителна оценка.

  Стъпка 2

  Ако тази оценка ви устройва, заповядайте в нашия магазин. Докато разглеждате селекцията ни от нови велосипеди, служител на X-RULER ще извърши крайното оценяване на място и ще подготви стойността му във формата на ваучер.

  Стъпка 3

  Представете своя документ за самоличност и гаранционната карта с прилежаща към нея касова бележка от закупуването (без значение дали тя е изтекла), за да завършите процедурата по замяна.

  Стъпка 4

  Получете ваучер в магазина и изберете новия си велосипед!

  Очакваме ви!