Често задавани въпроси: X-RULER

Кой е X-RULER?

X-Ruler е защитена от закона търговска марка изключителна собственост на търговско дружество ЕКСРУЛЕР ЕООД, ЕИК: 207207206
Дружеството е регистрирано в Р. България през 2022 г. и има за предмет на дейност производство и продажба на собствена марка велосипеди с марката X-Ruler.
За проектиране и асемблиране на велосипедите се използват лицензирани местни и международни подизпълнителни и доставчици на компоненти. Виж нашето свидетелство за регистрация!

Как се осъществява гаранцията?

Гаранционната и извънгаранционната подддръжка се осъществява единствено в собствения сервиз на марката, находящ се в гр. Нови Искър.
Велосипедите се изпращат за сервиз до офис на Еконт: София кв.Требич ул. Латин Колев - кв. Требич №36, чрез куриерска фирма Еконт и за сметка на клиента.
След приключване на сервизирането велосипедите се изпращат обратно на клиента до посочен от него адрес и за негова сметка.

Често задавани въпроси: BUY BACK

Какво купуваме?

Купуваме само с доказана покупка от фактура или касова бележка велосипеди единствено от първият собственик.
Вашият велосипед трябва да бъде чист, работещ и в състояние, годно за продажба.
Серийният номер на рамката трябва да е ясно видим и четим и да не е заличен или унищожен.

Как да заменя моя велосипед за детски X-RULER?

Ако стойността на вашия ваучер е 522.75лв., а пазарната стойност на детския велосипед, за който желаете да го замените, е по-малка от вашия ваучер 449лв. /522.75-449=73.75лв/, вие получавате новият велосипед за вашето дете без да доплащате за него и също така ви генерираме допълнителен ваучер за останалата сума от 73.75лв., която можете да използвате за друга покупка в сайта или да запазите този ваучер като част от доплащането за следващата замяна на велосипед за вашето дете.

Какво не купуваме?

Гаранцията за обратно изкупуване не важи за препродадени или подарени велосипеди на трето лице.
Не изкупуваме закупени велосипеди втора ръка от сайта или от друг собственик, различен от първоначалния или подарени, както и подарени във вид на награда или благотворителност от фирма X-RULER.

Не изкупуваме други марки велосипеди, защото услугата BUY-BACK е допълнителна гаранция, която ние можем да дадем само за произведените от нас велосипеди. Чрез нея ние ви гарантираме, че високо ценим нашия бранд и сме готови да изкупим всеки велосипед X-RULER обратно.

Как се закупува?

Закупуването на следващия Ви велосипед от Българската марка X-RULER става с генерирането на Вашия ваучер в сайта.
Покупката на следващия Ви велосипед X-RULER ще се генерира на обявената му пазарна стойност, без да се взема в предвид намалената цена в момента или промоционална такава.

Изисквания при изкупуване?

Изискваме номера на документа Ви за самоличност.
Регистрираме серийния номер на колелото.
Изискваме да подпишете декларация, че велосипедът е Ваша собственост.

Защо го купих имам ли полза от това?

В тази услуга се крие нещо повече от това ние просто да изкупим вашият X-RULER велосипед, Вие винаги може да се опитате да го продадете за повече пари. Дори не е необходимо да използвате нашата услуга за обратно изкупуване.

В услугата BUY-BACK не е заложено само това, че ние ще изкупим вашия велосипед и ще го заменим с друг. Полезността е и в това, че когато ние гарантираме определена сума за велосипеда и на вас не се налага да го продавате под тази сума и винаги може да търсите по-голяма цена, на която да го продадете.

Това също така Ви гарантира, че никой няма да ви извива ръцете ако искате да го продавате втора ръка след време и да ви казва "брат, дошъл съм ти тука с парите, разбираш ли, държа ги в ръцете и го купувам веднага! Само ми го дай за без пари."

Това не може да се случи с нашия велосипед, защото когато дойде такъв човек с по-ниско предложение от нашето, вие можете спокойно да му кажете, желая Ви лек и успешен ден, защото моят велосипед X-RULER има, гарантирана стойност, която е по-добра от вашата.
Фирма “ЕКСРУЛЕР ЕООД“ няма да позволи велосипед X-RULER след като вие сте го карали и сте доволен от него, да се налага да го продавате за без пари.

Вземете в предвид това, че връщането по куриера ще бъде за наша сметка, по върнатият велосипед, ще има доста износени механични части, средно движение, лагери, спирачки, гуми, грипове, седалка и много други който няма да споменаваме. Сервирането, смазването и подмяната на някои части е допълнителен разход за нас.

Всичко това допринася за формулирането и изграждането на крайната цена заложена в нашата BUY-BACK услуга.

Нашата цел е да бъдем полезни на семействата със това което правим, но за тази цел се нуждаем от вашата подкрепа, за да оцелеем във времето и да изпълним обещаното.

Услугата BUY-BACK само за деца ли е валидна?

Тази услуга важи за всеки закупен велосипед от нашата марка, независимо от възрастта на клиента. Затова, дори и Вие, може да се възползвате като замените вашият X-RULER велосипед за друг, по-нов модел, който ви е харесал - с повече скорости, различна окомплектовка на частите или просто, за да сте всяка година с ново колело.