X-RULER

Как работи взимането под наем

Стъпка 1

Избери местоположението, където желаеш да наемеш колело.

Стъпка 2

Избери желаната дата и време на наема.

Стъпка 3

Избери желания модел на колело. Избери модела, който отговаря най-добре на нуждите ти, като сравниш различните модели и характеристики на уебсайта.

ВАЖНО! Временно спряна опция за Под Наем!

Ние от X-RULER знаем, колко е важно един процес, да е възможно най-гладък, лесно разбираем и без тревоги. Заради това нашият екип реши временно да паузира опцията "Под Наем" като работи ежедневно върху изпипването на всеки детайл от процеса и връщането му. Ние искаме да сме максимално прозрачни и сигурно в това, че ще ви предоставим чудесна услуга, с която да създадете незабравими моменти!
Благодарим Ви за търпението!

ВЕЛОСИПЕДИ ПОД НАЕМ

20 цола подходящ за деца от 115см. до 135см.

7 дена
промо
лв 80
30 дена
промо
лв 280
90 дена
промо
лв 330
ВЕЛОСИПЕДИ ПОД НАЕМ

24 цола подходящ за деца от 135см. до 155 см.

7 дена
промо
лв 90
30 дена
промо
лв 290
90 дена
промо
лв 350
ВЕЛОСИПЕДИ ПОД НАЕМ

27 и 29 цола

7 дена
промо
лв 120
30 дена
промо
лв 360
90 дена
промо
лв 490

Велосипедите под наем са чудесен начин да опознаете даден район или просто да се придвижвате из града без да се налага да правите дългосрочна инвестиция. Каквато и да е целта ви, ние можем да осигурим велосипед по Ваш избор и за време, за което ви е необходим.

Велосипедите ни могат да бъдат наети от всяка точка на България и доставени по Еконт.

Гарантирано най-ниски цени!

* Резервирайте сега и платете по-късно!
* Безплатно анулиране до 24 часа преди уговорения час за вземане или изпращане.
* Улеснена доставка с куриер - вие единствено подписвате договор за ползване при получаване.

Място за вземане по договорка на посочения телефон: Тел. +359 988 743 501

Велосипеди

X-RULER LION JUNIOR 20″

В наличност

559,00 лв.
Детски велосипед X-RULER 20” Lion Велосипед 20” Lion е разработен в отговор на нуждите на най-малките колоездачи, като специално за е създадена възможно най-добрата геометрия, която да носи удобство и в същото време да е практична за градски условия, както и в планината. Рамката е изработена от алуминий 6061 и хидроформовани тръби, което я олекотява максимално. Велосипед Lion 20” е подходящ за деца с ръст от 115 см.. до 135 см. Вилка: амортисьорна с по-мека пружина, което прави велосипеда идеален за планински условия Спирачки: V- brake Велосипедът разполага със скорости 1 х 6, Курбел с една плоча и предпазител, предотвратяващ падането на веригата. Заден дерайльор 6 скорости LTTWO Команда: Ревошифт LTTWO 6 скорости, ергономичен дизайн.

X-RULER LION TEEN 24″

В наличност

699,00 лв.
Детски велосипед X-RULER 24” Lion Велосипед 24” Lion е разработен в отговор на нуждите на най-малките колоездачи, като специално за е създадена възможно най-добрата геометрия, която да носи удобство и в същото време да е практична за градски условия, както и в планината. Рамката е изработена от алуминий 6061 и хидроформовани тръби, което максимално я олекотява. Подходящ за деца с ръст от 130 см. До 150 см. Вилка: амортисьорна с по-мека пружина, което прави велосипеда идеален за планински условия Спирачки: V- brake Велосипедът разполага със скорости 1 х 6, Курбел с една плоча и предпазител, предотвратяващ падането на веригата. Заден дерайльор 6 скорости SHIMANO Tourney. Команда: Ревошифт SHIMANO 6 скорости, ергономичен дизайн. Заден дерайльор 6 скорости LTTWO

X-RULER AVALANGE 27.5″

В наличност

965,00 лв.

Велосипед X-RULER 27,5” AVALANGE подходящ за хора с ръст от 150 см до 165 см.

Иновативният модел AVALANGE е със специално разработена геометрия на рамката, която да ви достави максимално преживяване от колоезденето при леки до средни планински трасета. Рамката е изработена от алуминий 6061 и хидроформовани тръби, което максимално я олекотява. Конструкцията на рамката е подсилена допълнително за по-голяма издръжливост. Предимство на рамката на велосипеди X-RULER са интегрираните жила и брони, което кореспондира с изчистения им дизайн. Това от своя страна предотвратява разцентроването на скоростите при опъване на жилата, едновременно с което улеснява и неговия транспорт. Налични размери на рамката М Вилка: модел AVALANGE разполага с амортисьорна вилка 27.5” за максимално удобство при вашите планински преходи. Спирачки: хидравлични дискови спирачки Logan, който са гаранция за бърз отговор. Капли: 27.5 цола, алуминии. Захващането на задния венец е на резба. Велосипедът разполага със скорости 1х6 съответно с курбел с една плоча и предпазител, който предотвратява падане на веригата. Заден дерайльор 6 скорости Shimano tourney. Команда: Shimano 6 скорости, ергономичен дизайн.

X-RULER RAPTOR PRO L 29″

В наличност

1275,00 лв.
Велосипед X-RULER 29” RAPTOR СИН Размер L Raptor Син подходящ за хора с ръст от 170 см. до 185 см. Иновативният модел RAPTOR е със специално разработена геометрия на рамката, която да ви достави максимално преживяване от колоезденето при леки до средни планински трасета. Рамката е изработена от алуминий 6061 и хидроформовани тръби, което максимално я олекотява. Конструкцията на рамката е подсилена допълнително за по-голяма издръжливост. Предимство на рамката на велосипеди X-RULER са интегрираните жила и брони, което кореспондира с изчистения им дизайн. Това от своя страна предотвратява разцентроването на скоростите при опъване на жилата, едновременно с което улеснява и неговия транспорт. Налични размери на рамката М и L Вилка: разполага с вилка suntour XCM с прилолт патрон, чрез който се регулира твърдостта на вилката. Спирачки: хидравлични дискови спирачки Logan - гаранция за бърза реакция. Капли: 29 цола, алуминий. Задната капла е с главина с хъб на шлици. Велосипедът разполага със скорости 2 x 8, курбел с две плочи и с 8-скоростна касета. Заден дерайльор 8 скорости SHIMANO tourney. Преден дерайльор - SHIMANO tourney. Команди: микрошифт 2 х 8 скорости, ергономичен дизайн.