Събития

„X-RULER” подкрепи първото издание на „Велопоход към Маркели”

Първото издание на „Велопоход към Маркели” се проведе през месец септември в Карнобат. То бе подкрепено от българския производител на планински велосипеди “X – Ruler”. Компанията се включи, като подари на най-бързите участници три велосипеда с уникални характеристики, които изцяло ги отличават от всички други на пазара.

Ваучерите имат едно изключително предимство – след година, притежателите на велосипедите, ще могат да ги подменят за по-нов модел, за да имат възможността да карат най-новото и най-доброто. Велосипедите са изработени единствено с висок клас компоненти. Проектирани са да се справят с всяко предизвикателство – от преодоляването на пресечени терени и черни пътища до покоряването на стръмни наклони.

Уп­ра­ви­те­лят на „X-RULER“ Ди­ми­тър Сер­бе­зов сподели, че за тях е удоволствие да подкрепят българския спорт. „За нас беше чест да вземем участие в това вълнуващо състезание. Благодарим на организаторите!”, казват от компанията.

В X-RULER вярват, че всяко колоездене трябва да бъде вълнуващо преживяване. С разработените специално за техните клиенти велосипеди се стремят да осигурят идеалния спътник за търсачите на силни усещания и ентусиастите на открито.

https://x-ruler.com/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *